Krivična prijava Pazarcu zbog paljenja sena

Izvor: SandzakPress.net, 10.Feb.2016, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava Pazarcu zbog paljenja sena

Novi Pazar – – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru su nadležnom tužilaštvu podneli krivičnu prijavu protiv 64, godišnjeg muškarca iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. On se tereti da je otvorenim plamenom zapalio senaru u kojoj je u potpunosti izgorelo 1500 bala sena i ceo objekat, saopštila je PU Novog Pazara.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

KI: Pokušaj krijumčarenja ljudi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2016

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kanjiži, podneli su krivične prijave protiv četiri muškarca sa teritorijen opštine Kanjiža, zbog osnova sumnje da su počinili krivična dela nedozvoljen prelazak državne granice i krijumčarenje ljudi...Trojica osumnjičenih se terete da su 7. februara...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.