Izvor: SEEbiz.eu, 10.Jan.2011, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jadranka Kosor: Razgovarat ću s Tadićem o braniteljima

ZAGREB - Predsjednica Vlade Jadranka Kosor najavila je da će se danas najvjerojatnije čuti sa srbijanskim predsjednikom Borisom Tadićem oko uhićenja hrvatskog branitelja Tihomira Purde kako se više "ne bi događale incidentne situacije" te kako bi se "zaštitili hrvatski branitelji koji su časno i hrabro branili Vukovar i njihove obitelji".

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija ustupa Zagrebu slučaj Purda?

Izvor: B92, 10.Jan.2011

Zagreb -- U sredu će se u Zagrebu sastati predstavnici ministarstava pravde i tužilaštva Srbije i Hrvatske, jedna od tema će biti slučaj Tihomira Purde, saznaje B92... Sastanak Mešovite komisije za pripremu i razmenu popisa osoba optuženih lica za ratne zločine bi trebalo da se održi u Zagrebu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.