Izdata dozvola za radove na pruzi Stara Pazova–Novi Sad

Izvor: RTS, 21.Jul.2017, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izdata dozvola za radove na pruzi Stara Pazova–Novi Sad

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture izdalo je građevinsku dozvolu za izvođenje radova na rekonstrukciji pruge Stara Pazova–Novi Sad, prvoj deonici brze pruge Beograd–Budimpešta.
Kako piše na sajtu ministarstva, dozvola je izdata 18. jula i odnosi se na izvođenje radova u okviru prve faze modernizacije deonice Stara Pazova–Novi Sad, dužine 40,4 kilometra i podrazumeva izgradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vijadukta i tunela.
Sredstva za izvođenje radova u okviru prve faze obezbeđena su iz kredita Ruske Federacije za modernizaciju srpske železnice (Aneks 3.1) , a vrednost ugovora između izvođača RŽD Internešenel i Infrastrukture železnice Srbije iznosi 337,6 miliona dolara.
Vrednost radova na otvorenoj pruzi, kao deo druge faze radova na rekonstrukciji i modernizaciji pruge Stara Pazova-Novi Sad, biće definisana Anksom 3.2 ruskog kredita.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Radovi na pruzi S.Pazova-N.Sad mogu početi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2017

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture izdalo je građevinsku dozvolu za izvođenje radova na rekonstrukciji pruge Stara Pazova-Novi Sad, prvoj deonici brze pruge Beograd-Budimpešta...Kako piše na sajtu ministarstva, dozvola je izdata 18. jula i odnosi se na izvođenje radova u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.