INA protiv Srbije

Izvor: Danas, 20.Apr.2010, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INA protiv Srbije

U Privrednom sudu u Beogradu počeo je proces na osnovu tužbe kojom vodeća hrvatska naftna kompanija INA od Srbije traži povraćaj imovine i nadoknadu štete, saznaje Danas. Vrednost procesa je oko 200 miliona evra, a reč je o kontroverznom slučaju nastalom raspadom Jugoslavije, kada su pumpe i druga imovina za koju INA smatra da je bila njeno vlasništvo stavljeni pod kapu kompanije Beopetrol, da bi u procesu privatizacije Beopetrol bio prodat ruskom Lukoilu.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ina u Beogradu traži povrat imovine vrijedne 200 milijuna eura

Izvor: SEEbiz.eu, 21.Apr.2010, 10:14

BEOGRAD - U Privrednom sudu u Beogradu počeo je postupak temeljem tužbe kojom vodeća hrvatska naftna kompanija Ina od Srbije traži povrat imovine i naknadu štete od oko 200 milijuna eura.

Nastavak na SEEbiz.eu...

INA tuži Srbiju za 200 mil. evra

Izvor: AutoBrief.com, 21.Apr.2010

U Privrednom sudu u Beogradu počeo je proces na osnovu tužbe kojom vodeća hrvatska naftna kompanija INA od Srbije traži povraćaj imovine i nadoknadu štete. Vrednost procesa je oko dve stotine miliona evra, a reč je o kontroverznom slučaju nastalom raspadom Jugoslavije ..

Nastavak na AutoBrief.com...

INA protiv Srbije

Izvor: S media, 21.Apr.2010

U Privrednom sudu u Beogradu počeo je proces na osnovu tužbe kojom vodeća hrvatska naftna kompanija INA od Srbije traži povraćaj imovine i nadoknadu štete, saznaje Danas. Vrednost procesa je oko 200 miliona evra, a reč je o kontroverznom slučaju nastalom raspadom Jugoslavije, kada su pumpe i...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.