Gugl lansirao novi Hrom

Izvor: S media, 06.Sep.2010, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gugl lansirao novi Hrom

Gugl je lansirao novu verziju Internet pretraživača Hrom, objavljeno je na zvaničnom blogu kompanije.

Hrom 6.0 ugledao je svetlost dana tačno dve godine posle pojave prve verzije.

Predstavnici kompanije Gugl su saopštili da je nova generacija brauzera brža od prethodnih i da je produktivnost JavaScript u pretraživaču Hrom 6.0 utrostručena u poređenju s prvom verzijom.

Gugl je dodatno pojednostavio minimalistički dizajn pretraživača Hroma, koji je po udelu na trižištu treći na svetu, iza Internet Eksplorera kompanije Majkrosoft i Mozillinog Fajerfoksa, pri čemu broj njegovih korisnika stalno raste.

Tanjug

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Gugl" pustio novu verziju brauzera "Hrom"

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 06.Sep.2010

 . Internet pretraživač "Gugl" je lansirao novu verziju Internet brauzera "Hrom", objavljeno je na zvaničnom blogu brauzera. . Nova verzija "Hrom" 6.0 izašla je tačno dve godine posle pojave prve verzije tog "Guglovog" brauzera.. . . Predstavnici "Gugla" su saopštili da je nova generacija...

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.