Francuzi zainteresovani za privatizaciju srpskih firmi

Izvor: Studio B, 01.Apr.2015, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuzi zainteresovani za privatizaciju srpskih firmi

Francuske kompanije zainteresovane su za učešhe u procesu prtivatizacije u Srbiji, saopšteno je danas posle sastanka ministra privrede Željka Sertića sa specijalnim izaslanikom Ministarstva spoljnih poslova Francuske za Balkan Alanom Rišarom.

"Francuske firme su zainteresovane za kupovinu pojedinih srpskih kompanija iz više različitih delatnosti", rekao je Rišar, a prenosi Ministarstvo privrede u saopštenju.

Sertić je objasnio da je okončanje procesa privatizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << jedan od uslova ekonomskog oporavka u Srbiji i da srpska vlada čini konkretne poteze kako bi stvorila povoljan privredni ambijent. "Stojimo na raspologanju francuskim kompanijama i investitorima koji vide budućnost svog poslovanja u Srbiji", rekao je Sertić.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.