Francuzi evropski prvaci do 17 godina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2015, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuzi evropski prvaci do 17 godina

Fudbaleri Francuske do 17 godina osvojili su drugu titulu prvaka Evrope, posto su danas nadigrali Nemačku sa 4:1.

"Trikolorima" je pobedu het trikom obezbedio Odzon Eduar.

Francuska, koja je trijumfovala i 2004, povela je nekoliko sekundi pre kraja poluvremena sjajnim udarcem Eduara sa 12 metara, što je bio prvi gol koji su Nemci primili na turniru.

Sedam minuta kasnije Eduar je ponovo pogodio "metu", ali su Nemci brzo smanjili golom Erdinka Katrakasa, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bi Eduar ponovo zablistao u 70.minutu, dok je za potpuno potonuće nemačkog broda bio odgovoran upravo njihov fudbaler Gokan Gul koji je autogolom stavio tačku na meč.

Sledeće prvenstvo Evrope za igrače do 17 godina biće održano 2016. u Azerbejdžanu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U17: Francuzi preko Nemaca do trona

Izvor: B92, 22.Maj.2015

Fudbaleri Francuske do 17 godina osvojili su drugu titulu prvaka Evrope, posto su nadigrali Nemačku sa 4:1..."Trikolorima" je pobedu het trikom obezbedio Odzon Eduar...Francuska, koja je trijumfovala i 2004, povela je nekoliko sekundi pre kraja poluvremena sjajnim udarcem Eduara sa 12 metara, što je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.