Evro pao na najnižu vrednost

Izvor: S media, 05.Maj.2010, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evro pao na najnižu vrednost

Vrednost evra pala je danas na najniži nivo prema dolaru za poslednjih 13 meseci, pa se za evropsku valutu na berzi u Njujorku danas plaćalo 1,29 dolara.

Vrednost evra, medjutim, mogla bi dalje da pada jer je Standard i Pur (Standard & Poor) prošle sedmice snizio kreditni rejting Portugala.

S druge strane, postoji i opravdana bojazan da zajam od 110 milijardi dolara za Grčku neće biti dovoljan da se zaustavi dužnička kriza u Evropi.

Evro je na Njujorškoj berzi poslednji put pao tako nisku u aprilu 2009. godine.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najniža vrednost evra za poslednjih 13 meseci

Izvor: NaDlanu.com, 05.Maj.2010

NJUJORK, 5. maja 2010. (Beta-AP) - Vrednost evra pala je u sredu na najniži nivo prema dolaru za poslednjih 13 meseci, pa se za evropsku valutu na berzi u Njujorku plaćalo 1,29 dolara. Vrednost evra, međutim, mogla bi dalje da pada jer je Standard i Pur (Standard & Poor) prošle sedmice snizio...

Nastavak na NaDlanu.com...

Evro na dnu

Izvor: Glas javnosti, 06.Maj.2010, 07:26

NJUJORK - Vrednost evra pala je na najniži nivo prema dolaru za poslednjih 13 meseci, pa se za evropsku valutu na berzi u Njujorku danas plaćalo 1,29 dolara...Vrednost evra, međutim, mogla bi dalje da pada jer je Standard i Pur (Standard & Poor) prošle sedmice snizio kreditni rejting Portugala...S...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.