Epl patentirao pametni bicikl

Izvor: S media, 07.Avg.2010, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Epl patentirao 'pametni bicikl'

U vreme tržišne utakmice, svaka inovacija prvo kreće od patenta, a pogled na novoregistrirane patente daje nam dobar uvid u proizvode koji bi se mogli pojaviti na tržištu. Sudeći prema posljednjem Appleovom patentu, uskoro bismo mogli voziti 'pametnije' bicikle.

Američka kancelarija za patente objavila je odobrenje najnovijeg Appleovog patenta. Patent je nazvan 'Smart Bicycle System', a koristi senzore ugrađene u uređajima iPod ili >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << iPhone za prikupljanje određenih informacija i slanje bežičnim putem na odgovarajući udaljeni uredjaj.

Naravno, celi niz dodatnih senzora mora biti ugrađen u bicikl, a sve zajedno sakuplja se na Appleove uređaje i prikazuje na odgovarajući način.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Apple patentirao "pametni bicikl"

Izvor: SEEbiz.eu, 07.Avg.2010

NEW YORK - U vrijeme tržišne utakmice, svaka inovacija prvo kreće od patenta, a pogled na novoregistrirane patente daje nam dobar uvid u proizvode koji bi se mogli pojaviti na tržištu.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Appleov “Pametni bicikl”

Izvor: IT-recenzije.com, 08.Avg.2010, 15:00

Američki zavod za patente objavio je odobrenje najnovijeg Appleovog patenta. Patentirani sistem nazvan je 'Smart Bicycle System', a koristi senzore ugrađene u uređajima iPod ili iPhone za prikupljanje određenih informacija i slanje bežičnim putem na odgovarajući udaljeni sistem. Naravno, ceo niz...

Nastavak na IT-recenzije.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.