Izvor: EMportal, 31.Jan.2011, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Egipat: Policija ponovo na ulicama, produžen policijski čas

Egipatske vlasti naredile sinoć policiji da ponovo izađe na ulice kako bi ponovo bili uspostavljeni red i bezbednost, posle brojnih pljački u prestonici i drugim gradovima Egipta, javila državna televizija.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Demonstranti pojačavaju pritisak

Izvor: RTS, 31.Jan.2011

Nezadovoljni, kako kažu "kozmetičkim promenama na vlasti", desetine hiljada Egipćana u Kairu ignoriše policijski čas, zahtevajući ostavku predsednika. Vojska saopštila da neće upotrebljavati silu protiv građana. Mubarak ovlastio potpredsednika Omara Sulejmana da otpočne dijalog sa opozicijom...Nemiri...

Nastavak na RTS...

Policija ponovo na ulicama Egipta. 120 turista vraća se večeras u Beograd.

Izvor: TV Avala, 31.Jan.2011

Egipatske vlasti naredile su večeras policiji da ponovo izađe na ulice, kako bi povratile "red i bezbednost" posle brojnih pljački u prestonici i drugim gradovima Egipta, javila je državna televizija.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.