Cvetković:  Dodatna sredstva za stambene kredite (VIDEO)

Izvor: S media, 13.Jul.2011, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetković: Dodatna sredstva za stambene kredite (VIDEO)

Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je da će u slučaju da tražnja za subvencionisanim stambenim kreditima premaši iznose koji su za to predviđeni u budžetu, biti obezbeđena dodatna sredstva i svi koji zadovoljavaju uslove moći će da ih koriste.

U slučaju da tražnja za subvencionisanim stambenim kreditima premaši iznose koji su za to predviđeni, u budžetu biti obezbeđena dodatna sredstva, izjavio je premijer Srbije Mirko Cvetkovcih.

Cvetković >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je, prilikom obilaska radova na izgradnji naselja na mestu kasarne Vojvoda Stepa Stepanović, izjavio da vlada posle povećanja učešća za stambene kredite na 20 odsto prati da li ta mera ima uticaj na kretanje broja kredita.

- Ako se u naredna dva do tri meseca pokaže da su ti krediti ugroženi ponovo ćemo otvoriti razgovor sa Narodnom bankom Srbije o toj meri - rekao je Cvetković.

Cvetković: Vlada dobro radila u vanrednim okolnostima (VIDEO)

Cvetković: Ne smemo gubiti elan na putu za EU (VIDEO)

Prema rečima Cvetkovića, petrnaestak dana od početka primene mere za povećanje učešća je nedovoljno da se utvrdi njen uticaj na broj kredita a kada budu postojali odgovarajući podaci, ako bude bilo potrebe, biće otvoreni razgovori sa centralnom bankom.

On je podsetio da građani imaju mogućnost da uzmu subvencionisane stambene kredite na koje se mera NBS ne primenjuje i učešće je i dalje 10 odsto.

(Tanjug,Foto: Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvetković: Postoji mogućnost povećanja subvencija

Izvor: Studio B, 13.Jul.2011

Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio da postoji mogućnost da Vlada Srbije poveća subvencije za stambene kredite, kao i da za dva do tri meseca ponovo razmatra sa Narodnom bankom Srbije odluku o povećanom učešću za tu vrstu pozajmica. .."Mi pratimo kretanje kredita i ako se pokaže da u naredna...

Nastavak na Studio B...

Stambeni krediti pod lupom

Izvor: RTS, 13.Jul.2011

U slučaju da tražnja za subvencionisanim stambenim kreditima premaši iznose koji su za to predviđeni, biće obezbeđena dodatna sredstva, rekao premijer Cvetković. Vlada prati da li će povećanje učešća imati uticaj na kretanje broja kredita...Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je da...

Nastavak na RTS...

Stanovi pre roka

Izvor: Politika, 13.Jul.2011

Gradnja ide odlično – rekao premijer Mirko Cvetković i najavio da bi već početkom naredne godine mogli da budu useljeni prvi stanari..U slučaju da tražnja za subvencionisanim stambenim kreditima premaši 1,7 milijardi dinara, koliko je za to predviđeno u budžetu,biće obezbeđena dodatna sredstva....

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.