Izvor: Capital.ba, 03.Jan.2013, 15:47 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Čokolada je ukusnija u ljepšem pakovanju
VALENSIJA, Evropski naučnici pronašli su nove dokaze o tome da način serviranja i pakovanja hrane značajno utiče na percepciju njenog ukusa. Istraživači sa Politehničkog univerziteta u Valensiji i Univerziteta Oksford ...
Povezane vesti
Topla čokolada ukusnija ako se pije iz naradžaste šolje
Izvor: Blic, 03.Jan.2013
Španski i britanski naučnici tvrde da su pronašli dodatne dokaze da način serviranja hrane i pića znatno utiče na njihov ukus...Istraživači sa Politehničkog univerziteta u Valensiji i Oksfordskog univerziteta ponudili su grupi od 57 osoba toplu čokoladu posluženu u plastičnim šoljama bele,...
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.