Brend Bekam vredan 500 miliona funti [VIDEO]

Izvor: Economy.rs, 13.Okt.2015, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brend Bekam vredan 500 miliona funti [VIDEO]

Porodično carstvo Bekamovih uključuje dve modne linije kao i unosne sponzorske ugovore, a ako se uzme u obzir karijera bračnog para Bekam onda i ne čudi da se sve sa potpisom Beckham veoma dobro prodaje.

Jedna studija, kojom je analiziran brend porodice Bekam otkriva koliko on zaista vredi. Tako marketinška vrednost svih članova porodice, uključujući bivšeg engleškog fudbalera Dejvida, njegovu suprugu Viktoriju koja je bivša članica popularne muzičke grupe Spice Girls i bavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Economy.rs << se modnim dizajnom kao i njihova deca Brooklyn, Romeo, Cruz i Harper iznosi oko 500 miliona funti, prema istraživanju Škole za marketing u Londonu.

Kao porodica Bekamovi godišnje zarađuju između 30 i 40 miliona funti.

Dok većinu novca zarađuju Dejvid i Viktoria u poslednje vreme njihova deca su sve više uključena u biznis kao modeli ili glumci u reklamama. Šesnaestogodišnji Brooklyn na Instagramu ima 4,4 miliona pratilaca nakon što se nedavno pojavio na naslovnici magazina Miss Vogue. Njegov mlađi brat Romeo bio je deo božićne kampanje Burberryja i bio je zaslužan što je prodaja porasla za 15 posto.

Istaknuto je da je sam pomen prezimena Beckham u svetu danas vest sama za sebe jer ova porodica ima veliki uticaj.

Nastavak na Economy.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Economy.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Economy.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.