Atlas negira da otkupljuje akcije NIS-a

Izvor: Beta, 16.Jan.2010, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atlas negira da otkupljuje akcije NIS-a

PROKUPLJE, 16. januara 2010. (Beta) - Turistička agencija "Atlas" iz Prokuplja negirala je u subotu da je otkupljivala od gradjana akcije Naftne industrije Srbije (NIS).

Agencija Beta u petak je objavila da je ta turistička agencija počela da otkupljuje akcije NIS-a koje su besplatno podeljene gradjanima, po ceni pet puta većoj od nominalne, odnosno po 2.500 dinara po akciji.

"Turistička agencija 'Atlas' iz Prokuplja ne samo da nije otkupljivala akcije NIS-a po ceni od 2.500 dinara po akciji, već uopšte nije otkupljivala akcije tog preduzeća. Sve vesti o navodnom otkupu akcija NIS-a od strane naše agencije koje su objavljene u poslednja dva dana su neistinite", navodi se u saopštenju dostavljenom agenciji Beta.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Atlas negira da otkupljuje akcije NIS-a

Izvor: S media, 16.Jan.2010

Turistička agencija "Atlas" iz Prokuplja negirala je danas da je otkupljivala od gradjana akcije Naftne industrije Srbije. ..Agencija Beta juče je objavila da je ta turistička agencija počela da otkupljuje akcije NIS-a koje su besplatno podeljene gradjanima, po ceni pet puta većoj od nominalne,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.