Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Maj.2016, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri liste predale RIK-u zahteve za uvid u izborne radnje

Predstavnici DS, pokreta Dosta je bilo i koalicije DSS - Dveri predali su danas Republičkoj izbornoj komisiji dva zahteva koja se odnose na uvid u gotovo sve izborne radnje na dan održavanja izbora.

U pitanju je zahtev za ostvarivanje prava na elektronski uvid birača u izvod iz biračkog spiska nakon održanih izbora, kao i zahtev za dostavljanje podataka, odnosno kopija dokumenata o procentu izlaznosti, njihovom unosu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u veb aplikaciju za svako biračko mesto i prilikom svakog preseka, vreme potpisa zapisnika za svako biračko mesto...

Zahteve su predali lider DS Bojan Pajtić, predsednik Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović, predsednica DS S Sanda Rašković Ivić i lider Dveri Boško Obradović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri liste predale RIK-u zahteve za uvid u izborne radnje

Izvor: RTS, 03.Maj.2016

. Predstavnici DS-a, pokreta Dosta je bilo i koalicije DSS-Dveri predali su danas Republičkoj izbornoj komisiji dva zahteva koja se odnose na uvid u gotovo sve izborne radnje na dan održavanja izbora.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.