Dveri za podizanje spomenika stradalima u ratovima od 1990.

Izvor: juGmedia, 26.Mar.2015, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri za podizanje spomenika stradalima u ratovima od 1990.

LESKOVAC – Dolaskom u poziciju da vrši vlast u Leskovcu, Pokret Dveri se obavezuje da će na najlepšem mestu u centru Leskovca podignuti spomenik svim stradalim Leskovčanima u ratovima od 1990. godine.

Ovo se između ostalog navodi u saopštenju Dveri u kome se izražava uverenje da je mnogo važnije pitanje od isplate ratnih dnevnica – status ratnih veterana, ratnih vojnih invalida, mirnodopskih vojnih >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << invalida, porodica poginulih borca, umrlih invalida i civilnih žrtava rata.

“Zato, učesnici ratova od 1991. godine moraju biti proglašeni nosiocima Spomenice otadžbinskog rata i odlikovani. Spomenica bi donosila određena prava koja bi se u novčanom delu isplaćivala mesečno do kraja života, prava na olakšice prilikom putovanja, lečenja, rešavanja stambenog pitanja i pružala prioritet pri zapošnjavanju…”, navodi se u saopštenju.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.