Dveri: RTB Bor je simbol partijske pljačke

Izvor: MC Bor, 16.Feb.2017, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri: RTB Bor je simbol partijske pljačke

Bor, 16.02.2016.
Бошко Обрадовић: РТБ Бор је симбол партијске пљачке грађана Србије

РТБ Бор је један од главних споменика велике народне пљачке од стране партијских паразита у последње две деценије. Вишегодишњи губици некадашњег великог >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << српског привредног гиганта процењују се на 3 милијарде долара. То је 10 пута више од уштеде која је направљена пљачком пензионера и запослених у јавном сектору. Ко је за то одговоран? Када ће у Србији коначно неко од политичара на власти одговарати за уништено домаће банкарство, привреду и пољопривреду.
Симбол партијске пљачке свих страначких паразита и прелетача у Србији је директор РТБ Бора Благоје Спасковски кога је за директора својевремено поставио Млађан Динкић, близак Вучићев сарадник и саветник у Влади Србије. Спасковски је слика и прилика кадрова Српске напредне странке, вишеструких политичких прелетача и превараната који су служили свим властима од Динкића преко Тадића до Вучића.

Данас овде у Бору отварамо нову крупну аферу СНС-а у вези са препродајом злата и других племенитих метала на црно. Такође постављамо питање да ли је републичка власт приметила да је трећина становништва Бора нестала у протеклих 10 година? Да ли власт брине податак о порасту канцерогених обољења међу радницима у новој топионици у којој се прерађује увозни концетрат који садржи живу, арсен и радиоактивне материјале.
Српска напредна странка наставила је партијску пљачку Србије по већ разрађеној шеми Млађана Динкића и Демократске странке за шта су најбољи примери управо рудник Леце у Медвеђи и РТБ Бор. Количине украденог  бакра, сребра , злата и  платине мере се стотинама милиона евра. Ове огромне паре завршавају у партијским џеповима, док са друге стране актуелна власт прави уштеде у буџету додатно опорезујући пензионере наше војнике, полицајце, здравствене и просветне раднике.

Моја главна обавеза као будућег председника Србије мора бити заустављање ове велике пљачке народа. Сви одговорни морају бити кривично гоњени и завршити на вишегодишњој робији. Предложићу измену Кривичног законика и тражити оштрију казнену политику посебно за кривична дела учињена на државној функцији. Државни функционери морају одговарати својом имовином за јавна предузећа и установе које воде.
Двери ће стати у заштиту наших природних и привредних богатстава, која морају бити стављена у функцију домаћег економског развоја. Лично ћу се као председник Србије ангажовати да се заустави ова партијска пљачка и наши ресурси, без којих нема просперитета Србије, остану у нашим рукама.
Share
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.