Vulin nije podneo ostavku

Izvor: BKTV News, 23.Apr.2013, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin nije podneo ostavku

Iako su pojedini mediji preneli vesti da direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin podnosi ostavku, B92 prenosi da to nije tačno.

B92 saznaje u Vladi Srbije da Vulin nije podneo ostavku i, kako im je  rečeno, da informacija nije istinita.
KiM radio je preneo da je Vulin doneo odluku da podnese ostavku. Iz izvora bliskih Kancelariji za Kosovo i Metohiju KIM radio saznaje da je Vulin ostavku >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << planirao odmah nakon parafiranja sporazuma Beograda i Prištine u Briselu, ali da je večeras odlučio da to i učini.
Prema istom izvoru, očekuje se da će danas Vulin potvrditi ovu vest i obrazložiti razloge svoje odluke.
Izvor: B92
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Vulin ipak ne podnosi ostavku

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Apr.2013

Nije tačna informacija da je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin odlučio da podnese ostavku, kažu u Vladi Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.