Vozovi iz Bara kasne po 300 minuta

Izvor: Politika, 15.Avg.2010, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozovi iz Bara kasne po 300 minuta

BEOGRAD – Vozovi na relaciji Bar- Beograd koji su u srpsku prestonicu po redu vožnje trebali da stignu u jutarnjim časovima, zbog vanrednih događaja na crnogorskom delu pruge kasniće sa dolaskom više od 300 minuta, rečeno je Tanjugu u medija centru „Železnica Srbije”.

Voz, koji je u Beograd trebalo da stigne u 6.26 sati, kasniće 300 minuta, a autovoz sa redovnim vremenom dolaska u 7.31 čas, kasniće 250 minuta.

Voz iz Bara za Suboticu takođe će kasniti oko 300 minuta.

Tanjug

objavljeno: 15/08/2010
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozovi iz Bara kasne oko 300 minuta

Izvor: S media, 15.Avg.2010

Vozovi na relaciji Bar-Beograd koji su u srpsku prestonicu po redu vožnje trebali da stignu u jutarnjim časovima, zbog vanrednih događaja na crnogorskom delu pruge, kasniće sa dolaskom više od 300 minuta, rečeno je u medija centru "Železnica Srbije"...Voz, koji je u Beograd trebalo da stigne u...

Nastavak na S media...

Vozovi kasne po pet sati

Izvor: B92, 15.Avg.2010

Beograd -- Vozovi na relaciji Bar-Beograd koji je trebalo u prestonicu da stignu u jutarnjim časovi kasne više od 300 minuta...U medija centru "Železnica Srbije" je rečeno da vozovi kasne zbog vanrednih događaja na crnogorskom delu pruge...Voz, koji je u Beograd trebalo da stigne u 6.26 sati, kasnio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.