Izvor: TangoSix.rs, 25.Maj.2016, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Turkish Airlines“ obeležio dve godine od uvođenja kargo letova za Beograd

Kompanija „Turkish Airlines“ proslavila je dve godine od uvođenja kargo letova za Beograd.
– Pre dve godine, Turkish Cargo je počeo sa radom u Beogradu, kao jedina teretna avio-kompanija sa rasporedom letenja – navode u kompaniji.
Kargo podružnica obavlja usluge teretnog saobraćaja od početka dvehiljaditih i danas broji 60 destinacija. U svojoj floti ima 11 teretnih aviona, a iz Beograda trenutno leti dva puta nedeljno.
– Kompanija je svoj prvi međunarodni >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << kargo let obavila 1936. godine. Danas leti na 292 putničke i 60 kargo destinacija širom sveta sa flotom koja se sastoji od 306 putničkih i 11 teretnih aviona – rečeno je u turskoj kompaniji.
Proslavi dvogodišnjice od uvođenja kargo letova za Beograd prisustvovali su ambasador Republike Turske u Srbiji Mehmet Kemal Bozaj, generalni menadžer kompanije „Turkish Arlines“ za Srbiju, Mehmet Alagoz, predstavnici „Turkish Cargo“, Damir Defrančeski i Selahaddin Burak Omeroglu.
Da podsetimo, „Turkish Airlines“ je pre mesec dana proslavio 10 godina od uvođenja putničke linije za Beograd. 
The post „Turkish Airlines“ obeležio dve godine od uvođenja kargo letova za Beograd appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.