Prvi sneg u Srbiji

Izvor: RTS, 22.Okt.2014, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi sneg u Srbiji

Sneg pada na Zlatiboru, Tari, Divčibarama, Kopaoniku, Rudniku, Staroj planini i Debelom brdu. Prilazi planinsko-turističkim centrima su prohodni za saobraćaj, ali se očekuje zadržavanje snežnih padavina na kolovozu.

U večernjim satima zabelela se Ivanjica i okolne planine. Prema rečima putara, snežnog pokrivača ima oko dva centimetra na Javoru, Mučnju i Goliji, a već u višim predelima ima zavejanih vozila.

Sneg je pao i na Rudniku i selima rudničkog, takovskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i suvoborskog kraja. Putari su već posuli prve količine rizle, na Ibarskoj magistrali dežuraju zimske službe, a kažu da je obezbeđena dovoljna količina agregata i soli. Snega ima i na Zlatiboru. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.