Promocija turističkih atrakcija Srbije

Izvor: Akter, 06.Feb.2016, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija turističkih atrakcija Srbije

Turistička organizacija Srbije (TOS) organizovala je danas promociju turističkih atrakcija Srbije u tržnom centru Stadion, gde su posetioci, uz kviz znanja "Koliko poznaješ Srbiju", mogli da se informišu o mogućnostima koje Srbija nudi za odmor

Prema rečima PR-a Sandre Vlatković TOS će u februaru, mesecu turizma, organizovati niz događaja kojima poziva domaće i inostrane goste da za svoj odmor izberu upravo Srbiju.

"Danas informišemo građane o tome šta postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << u Srbiji i šta Srbija u turističkom smislu nudi", rekla je Vlatković Tanjugu i najavila da će slične promocije biti organizovane u tržnim centrima u Novom Sadu i Nišu.

Tokom februara, kako je dodala, u planu je i otvaranje novog Info centra u Beogradu, puštanje besplatne "wi-fi" zone na svim graničnim prelazima, kao i puštanje u rad novog veb sajta TOS-a.

"Kruna svih ovih dogajdaja i naših aktivnosti u mesecu turizma biće nastup na beogradskom Sajmu turizma, najvećoj sajamskoj manifestaciji u zemlji, ali i u ovom delu evrope, gde posetioce očekuje novi vid promocije sa korišćenjem najmoderinijih tehnologija", najavila je Vlatković.

Tokom današnje akcije posetioci su mogli da se informišu i o proceduri i načinima preuzimanja vaučera za subvencionisani odmor u zemlji.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.