Popravljena rampa na pružnom prelazu u Loznici

Izvor: Blic, 02.Mar.2015, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popravljena rampa na pružnom prelazu u Loznici

Rampa na pružnom prelazu kod lozničke „Toplane“, koja je u nedelju popodne pukla i pala nasred puta Loznica - Banja Koviljača, popravljena je u ponedeljak ujutro.

Kako su potvrdili u lozničkoj Železničkoj stanici, prema dojavi koju su dobili u petak, rampu je odvalio biciklista, koji je prolazio najverovatnije u pripitom stanju. Rampa je privremeno osposobljena, ali je u nedelju ponovo otpala.

- Pošto vikendom ne radi služba za popravke, kvar smo otklonili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << samo privremeno, a odmah jutros ekipa je izašla na teren i vratila rampu u prvobitno stanje - kažu železničari.

Pucanje rampe odmah je prijavio vozač Dragan Đedović, ispred čijeg automobila se preprečila, a zahvaljujući njegovom suvozaču Milanu Stojakoviću, koji je sklonio rampu sa druma, saobraćaj se posle prolaska voza odvijao bez zastoja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.