Nastavak razgovora sa sindikatima policije

Izvor: Studio B, 16.Okt.2010, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak razgovora sa sindikatima policije

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić najavio je nastavak razgovora sa reprezentativnim sindikatima policije o poboljšanju materijalnog položaja policijskih službenika i ostvarivanju svih njihovih prava.

Dačić je novinarima posle sastanka sa predstavnicima dva reprezentativna sindikata policije rekao da će biti formiran zajednički tim Vlade Srbije za kolektivne pregovore sa predstavnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Policijskog sindikata Srbije i Nezavisnog sindikata policije.

U vladinom timu za pregovore, kako je istakao Dačić, biće predstavnici Ministarstava unutrašnjih posova, rada i socijalne politike, državne uprave i lokalne samouprave i finansija.

Dačić je rekao da bi rebalansom budžeta trebalo obezbediti poboljšanje materijalnog položaja policajaca i ulaganje u opremu dok ta pitanja ne budu sistemski rešena budžetom za narednu godinu.

Sastanku su prisustvovali ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić i ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Milan Marković.

Predsednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović i predsedavajući Predsedništva Nezavisnog sindikata policije Velimir Barbulov naglasili su da su zadovoljni zaključkom koji predviđa nastavak pregovora o zaključenju kolektivnog ugovora za sve zaposlene u MUP.

Oni su najavili su da će upoznati članstva ovih sindikata sa rezultatima današnjih razgovora, posle čega će biti doneta odluka da li će Policijski sindikat Srbije i Nezavisni sindikat policije stupiti u štrajk 25. oktobra.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bolji materijalni položaj policije

Izvor: S media, 16.Okt.2010

Predstavnici dva reprezentativna sindikata policije danas su se u Beogradu dogovorili sa resornim ministrima, Ivicom Dačićem, Rasiljom Ljajićem i Milanom Markovićem, da pregovorima sa Vladom Srbije dodju do poboljšanja statusnog, materijalnog i socijalnog položaja...Kako su učesnici sastanka preneli...

Nastavak na S media...

Dačić: Razgovorima do boljeg stanja

Izvor: B92, 16.Okt.2010

Beograd -- Ministar policije Ivica Dačić najavio je nastavak razgovora sa sindikatima policije o poboljšanju materijalnog položaja policijskih službenika... Dačić je posle sastanka sa predstavnicima sindikata rekao da će biti formiran zajednički tim Vlade Srbije za pregovore sa sindikatima...Pored...

Nastavak na B92...

Neizvesno da li će policija štrajkovati

Izvor: Mondo, 16.Okt.2010

Ministar Ivica Dačić rekao da će predstavnici sindikata policije i Vlade nastaviti sledeće nedjelje pregovore o pravima zaposlenih u policiji. Sindikalci nisu mogli da razjasne novinarima da li će policija 12. novembra stupiti u štrajk ili ne.

Nastavak na Mondo...

Sledi nastavak pregovora sa sindikatima policije

Izvor: S media, 16.Okt.2010

Predstavnici reprezentativna sindikata policije i resornih ministarstava nastaviće sledeće nedelje pregovore o pravima zaposlenih u policiji, izjavio je ministar unutrašnjih poslovaSrbije Ivica Dačić...Ivica Dačić je rekao da bi pregovorima trebalo da se dođe do dogovora koji bi omogućio da...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.