MIŠKOVIĆ TUŽIO MILKU FORCAN

Izvor: Kurir, 17.Jul.2010, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIŠKOVIĆ TUŽIO MILKU FORCAN

BEOGRAD - Miroslav Mišković, vlasnik “Delta holdinga”, podneo je krivičnu prijavu protiv Milke Forcan, ali mu i ona uzvraća tužbom zbog lažnog optuživanja!

Zbog čega je tačno jedan od najbogatijih Srba podneo prijavu protiv dojučerašnje najbliže saradnice, koja se donedavno nalazila na mestu potpredsednika “Delta holdinga”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nije poznato. Kako saznajemo, u pitanju su nerazjašnjeni odnosi u kompaniji “Jugohemija”.

Milka Forcan u izjavi za Kurir najavljuje da će i ona tužiti Miškovića!

- Obaveštena sam o tome. U pripremi je moja krivična prijava protiv njega, jer me neosnovano optužuje. U toku je njegov napad na naše partnerstvo u firmama u kojima smo u suvlasničkim odnosima, metodama koje su više puta primenjivane i pomoću svih oblika pritisaka. Nadam se i želim da verujem da je vreme bahatosti u Srbiji prošlo - bilo je sve što nam je Forcanova rekla.

Ono o čemu se u javnosti već duže spekuliše jeste da je njihova ljubav “pukla” još pre dve godine. Tada je Forcanova rekla da napušta aktuelne poslove u toj kompaniji, ali ne i “Deltu”, već da će se baviti “međunarodnim odnosima i pozicioniranjem ‘Delte’ na internacionalnom planu”.

Međutim, do pre dva meseca jedna od najmoćnijih žena u Srbiji obelodanila je da je nakon 18 godina provedenih u “Delti” rešila da se otisne u samostalne vode. Poručila je da će ubuduće njen fokus biti na oblasti ekonomskog i komunikacijskog konsaltinga i lobiranja.

Kurir je juče bezuspešno pokušavao da sazna nešto više i u “Delti”.

(M. L. - S. M. S.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mišković tuži Forcan, ona uzvraća istom merom

Izvor: SEEbiz.eu, 17.Jul.2010

BEOGRAD - Zbog čega je tačno jedan od najbogatijih Srba podneo prijavu protiv dojučerašnje najbliže saradnice, koja se donedavno nalazila na mestu potpredsednika Delta holdinga, nije poznato, ali kako piše Kurir, u pitanju su nerazjašnjeni odnosi u kompaniji Jugohemija.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Mišković podneo krivičnu prijavu protiv Forcanove

Izvor: SrbijaNet.rs, 18.Jul.2010, 01:37

Beogradski mediji obelodalnili su danas da je predsednik Delta holdinga Miroslav Mišković podneo protiv svoje doskorašnje najbliže saradnike Milke Forca krivičnu prijavu, a razlog su, kako se navodi, vlasnički odnosi u zajedničkim firmama. List "Blic nedelje" piše da je krivična prijava protiv...

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.