Izvor: Danas, 14.Mar.2011, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić bolji i od Tadića, najgori Zukorlić i Petrović

Građani Srbije se u istoj meri zalažu za ulazak zemlje u Evropsku uniju i za najtešnje odnose s Rusijom, a dobar deo njih nema ništa protiv ni članstva u Pokretu nesvrstanih. Kada treba da ocene političare, najdarežljiviji su prema Rasimu Ljajiću, Borisu Tadiću, Draganu Markoviću, Ivici Dačiću i Vuku Jeremiću, dok su „čistu jedinicu“ dobili Muamer Zukorlić i Dušan Petrović. Ovo su neki od podataka iz obimnog istraživanja javnog mnjenja rađenog za interne potrebe DS, uoči njene izborne skupštine sredinom decembra, u koje je Danas imao uvid.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najpopularniji Ljajić i Tadić, a najomraženiji Zukorlić

Izvor: S media, 14.Mar.2011

Građani Srbije se u istoj meri zalažu za ulazak zemlje u Evropsku uniju i za najtešnje odnose s Rusijom, a dobar deo njih nema ništa protiv ni članstva u Pokretu nesvrstanih. Kada treba da ocene političare, najdarežljiviji su prema Rasimu Ljajiću, Borisu Tadiću, Draganu Markoviću, Ivici Dačiću...

Nastavak na S media...

Javno mnjenje - za zabrinutost

Izvor: Šumadija Press, 15.Mar.2011, 16:49

Istraživanje javnog mnjenja, u koje je "Danas" imao uvid, pokazalo je da su građani podjednako i za EU i za tesne veze s Rusijom.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.