Dijana Vukomanović

Izvor: Danas, 13.Dec.2010, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijana Vukomanović

Pre Osmog kongresa Socijalističke partije Srbije mali broj socijalista znao je ko je Dijana Vukomanović, a još je bio manji broj onih koji su znali da je ona članica Socijalističke partije Srbije još od 1996. godine. Kada je Ivica Dačić, prvi čovek SPS, saopštio da je Vukomanovićeva novi, peti potpredsednik SPS, u sali Sava centra čula su se pitanja ko je ta žena i od kada je član stranke. Neki su čak ironično i prokomentarisali „verovatno od danas“.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Gej aktivista u GO SPS

Izvor: B92, 13.Dec.2010

Gej aktivista Boris Milićević izjavio je da je njegovim izborom za člana Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije učinjen veliki pomak na političkoj sceni zemlje i da će sa te pozicije učiniti sve da pomogne pripadnicima LGBT populacije...Novi član Glavnog odbora je i osnivač Gej strejt...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.