Delovi Niša bez grejanja zbog curenja na toplovodu

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delovi Niša bez grejanja zbog curenja na toplovodu

Zbog curenja na magistralnim toplovodima sistema toplane “Jug” bez grejanja su delovi Niša oko centra, Obrenovićeve ulice, Obilićevog venca do Mašinske industrije, ulice oko Starog groblja kao i Trg kralja Aleksandra.

U Toplani kažu da je jedan deo havarije saniran, a da su radovi na drugom toplovodu u toku i da se nadaju da će svi problemi uskoro biti sanirani.

- U jutarnjim satima bilo je problema i na toplani Majakovski, zbog čega je Duvanište bilo bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << grejanja. Taj problem je otklonjen vrlo brzo, a isporuka toplotne energije u tom delu grada stabilizovana. Objekti obrazovanja, socijalne i zdravstvene zaštite imaju prioritet u intervencijama. Sve prijave kvarova na ovakvim objektima su brzo otklonjene, osim u slučajevima Pravnog fakulteta i Fakulteta zaštite na radu koji se nalaze na sistemu toplane Jug - kaže Milena Pavlović iz niške Toplane.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Centar Niša i dalje bez grejanja

Izvor: juGmedia, 23.Okt.2014

NIŠ – Nišlije koje žive u centru grada još nemaju grejanje zbog kvara na magistralnim toplovodima toplane Jug...Radijatori su hladni u centru grada, u Obrenovićevoj ulici, Ulici Obilićev venac do Mašinske industrije, u ulicama oko Starog groblja i na Trgu Kralja Aleksandra...U Niškoj toplani...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.