DAČIĆ POŠTENU KONOBARICU ZAPOŠLJAVA U MUP

Izvor: Kurir, 19.Nov.2011, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAČIĆ POŠTENU KONOBARICU ZAPOŠLJAVA U MUP

KRUŠEVAC - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić najavio je danas u Kruševcu da će pokrenuti proceduru da se Marina Moravčević, koja je pronašla i vlasniku vratila više od 200.000 evra, zaposli u MUP-u.

KRUŠEVAC - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić najavio je danas u Kruševcu da će pokrenuti proceduru da se Marina Moračanin, koja je pronašla i vlasniku vratila više od 200.000 evra, zaposli u MUP-u.

Dačić >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je Kruševljanki Marini Moračanin na ceremoniji u skupštini grada uručio simbolični poklon - policijsku kapu i umetničku sliku.

"U izgubljenom i poremećenom sistemu vrednosti neko bi ovaj gest okarakterisao kao ludost i propuštenu priliku, ali ovo je zaista veliki gest i ja želim da se naše mlađe generacije uče na takvim primerima. Mislim da je Marini mesto u ministarstvu unutrašnjih poslova", rekao je Dačić.

On je kazao i da je prema istraživanjima policija, pored crkve i vojske, institucija u koju građani imaju najviše poverenja.

Umetničku sliku Marini Moračanin je poklonio i gradonačelnik Kruševca Dragan Jovanović, koji je istakao da je Kruševac grad bogate kulture i tradicije, ali i vrednih, radnih, gostoljubivih i poštenih ljudi.

"Poslednjih dana Marina je bila na svim medijima. Ona je pokazala kakvi su Kruševljani i dokazala da poštenje nema cenu", kazao je Jovanović.

Marina Moračanin je kazala da je njen postupak bila obaveza i vaspitanje, kao i da misli da bi svako ko je normalan isto uradio.

U nastavku posete Kruševcu, Dačić je u galeriji legata Milića od Mačve otvorio izložbu "Eksponati mira i tolerancije" i primio priznanje "Povelja mira i tolerancije za širenje ideala mira" Asocijacije za kulturu mira i tolerancije iz tog grada.

Ministar je obišao i pogone Fabrike maziva, a potom se sastao i s privrednicima kruševačkog kraja kojima je obećao podršku vlade za oporavak i izlazak iz krize.

"Mislim da je vreme da svi zajedno vidimo kako država može da pomogne privredi, kako bi ostvarila veću industrijsku proizvodnju i zaposlenost", rekao je Dačić.

On je naglasio da su nezaposlenost i ekonomsko-socijalna situacija najveći problem Srbije i da bilo kakve političke priče i predizborna obećanja ne mogu da se realizuju ako nema povećanja industrijske i poljoprivredne proizvodnje.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojku koja je vratila 200.000 evra zaposliće u MUP-u

Izvor: Radio 021, 19.Nov.2011

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić najavio je danas u Kruševcu da će pokrenuti proceduru da se Marina Moravčević, koja je pronašla i vlasniku vratila više od 200.000 evra, zaposli u MUP-u.

Nastavak na Radio 021...

Konobarici nalazaču posao u MUP

Izvor: Večernje novosti, 19.Nov.2011

Dačić uručio poklon Marini Moravčević, koja je pre nekoliko dana pronašla i vratila vlasniku izgubljenih 200.000 evra i pola miliona dinara i rekao da će je zaposliti u MUP

Nastavak na Večernje novosti...

POŠTENOJ MARINI POSAO U MUP

Izvor: Kurir, 20.Nov.2011, 08:06

KRUŠEVAC - Nagrađena!..Ivica Dačić, ministar policije, rekao je juče u Kruševcu da će pokrenuti proceduru da se Marina Moračanin (28), koja je pronašla i vlasniku vratila više od 200.000 evra, zaposli u MUP Srbije...- U izgubljenom i poremećenom sistemu vrednosti neko bi ovaj gest okarakterisao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.