8 gedžeta za vaše kućne ljubimce!

Izvor: NovaEnergija.net, 30.Avg.2016, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

8 gedžeta za vaše kućne ljubimce!

Gedžeti ne postoje samo za ljude. Na tržištu je veliki broj gedžeta za vaše kućne ljubimce, posebno za pse i mačke, koji vam mogu pomoći dok ste na poslu a vaš ljubimac sam kod kuće, a s druge strane možete svog ljubimca da zabavite.

GoBone je pametna koska koja zabavlja vašeg psa umesto vas. Ispušta različite zvukove koji uzimaju pažnju ljubimcima, >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << a možete da je kontroliše i kada niste kod kuće, putem aplikacije.

Furbo takođe pazi na vaše ljubimce dok ste van kuće. Tačnije, zabavlja ih. Osim toga, možete da uključite kameru i vidite šta vas pas radi kod kuće, da razgovarate sa njim…

Disco Dog je prsluk za vašeg psa koji sija, ima LED svetla, a možete i nešto da napišete na njoj. Osim što je zabavan gedžet, uz pomoć njega ćete lakše vašeg psa pronaći u mraku.

Pawtrack vam omogućava da saznate kuda se vaša mačka kreće. U pitanju je pametna ogrlica koja će vam tačno reći lokaciju vašeg ljubimca kojeg je teško uhvatiti.

GoDogGo je prava igra za vašeg psa. U pitanju je automatska mašina koja baca loptice, a vi možete da je podesite od toga sa koliko razmaka vremenski da izbacuje lopte, do toga na koju razdaljinu.

Shru može da vam spasi nekoliko pari obuće, jer je u pitanju mala loptica koja se ponaša tako da izaziva pažnju vaše mačke. I sa njojm se igra. Skakuće, ispušta zvukove, sve kako bi se vaša mačka sa njom igrala.

Kako biste bili sigurni da samo vaša mačka i pas izlaze i ulaze u kuću, koristite Passport® Electronic Pet Doors, koji možete da kontrolišete putem aplikacije i šifre. Mali gedžet će biti na vašem ljubimcu, a ovaj sistem možete da instalirate na bilo koja vrata u kući.

Clever Pet je bukvalno igrica za vašeg psa. U pitanju su puzzle koje pas rešava i prelazi sa jednog nivoa na drugi. Kako vaš pas napreduje možete i da kontrolišete putem aplikacije.
Pogledajte i kako izgleda gedžet uz pomoć kojeg možete da obavite video poziv sa vašim ljubimcem na ovom linku
Foto naslovna: yayimages.com

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.