Tramp ovakav život nije zamišljao: Poludeo zbog ograničenog kretanja, posebno jer ne može u grad na večeru

Izvor: Telegraf.rs, 20.Feb.2017, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp ovakav život nije zamišljao: Poludeo zbog ograničenog kretanja, posebno jer ne može u grad na večeru

Samo četiri nedelje nakon što se uselio u Belu kuću, predsednik Donald Tramp već je počeo da se žali da mu život u novoj kući stvara klaustrofobiju, kažu najnoviji izveštaji.

Predsednički način života Trampu zadaje velike glavobolje i frustracije, jer ne može opušteno i redovno da izlazi i ruča po restoranima u kojima želi kao što je mogao pre dok je živeo u Trampovoj kuli na Menhetnu, rekao je Majk Alen, tamošnji dobro obavešteni novinarski veteran.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Foto: Tanjug/AP

Pretpostavlja se da su upravo zato, između ostalg, Trampova žena Melanija i njihov sin Baron ostali u Trampovoj kuli u Njujorku, dok on živi u Beloj kući u Vašingtonu.

Prema rečima Majka Alena, Tramp je čak i sam proveo nekoliko nedelja na svom imanju na Floridi, pre inauguracije, ali evidentno to nije bilo dovoljno da se nov predsednik oseća slobodno i opušteno u svojoj novoj ulozi.

- Danima ljudi u njegovoj administraciji pokušavaju da oraspolože svog mrzovoljnog šefa, ali im ne uspeva. Sve je kulminiralo otkazima njegovih saradnika poslednjih dana. Ali Tramp ne vidi dalje od svog nosa, za sve krivi medije a za svoju administraciju kaže da funkcioniše glatko - kaže Alen, a prenosi Dejli mejl.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.