Tramp kaže da će se jednostavno odvojiti od svojih poslova

Izvor: Blic, 10.Jan.2017, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp kaže da će se jednostavno odvojiti od svojih poslova

Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp je ponovio da će se "jednostavno" odvojiti od svojih obimnih međunarodnih poslovnih interesa.

Tramp je novinarima u u svom oblakoderu u Njujorku rekao da planira da to objasni na konferenciji za novinare u sredu.

- Sve što mogu sada reći je da će to biti vrlo jednostavno, vrlo lako - tvrdi on.

Tramp je obećao da će se pre preuzimanja funkcije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << predsednika SAD 20. januara, odvojiti od međunarodnog poslovanja nekretninama u vlasništvu porodice.

Ali, on i dalje poseduje ili kontroliše 500 preduzeća koja čine "Organizaciju Tramp".

Novoizabrani predsednik je rekao i da će u sredu govoriti o planiranoj ulozi njegovog zeta Lava Džereda Kušnera u vladi.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lov na veštice u SAD

Izvor: Večernje novosti, 10.Jan.2017

Uoči inauguracije, predsednik Amerike i njegovi izabranici javno o planovima. "Umešanost" Rusije u izbore i dalje glavna tema u Vašingtonu TAČNO deset dana uoči inauguracije 20. januara, novi predsednik SAD Donald Tramp je u "vrućem sedlu", ponajviše zbog Rusije i njene...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.