Koncert Davora Jovanovića za Dan zaljubljenih u Kladovu [NAJAVA]

Izvor: Bor030.net, 11.Feb.2016, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Davora Jovanovića za Dan zaljubljenih u Kladovu [NAJAVA]

Kladovo- Pevač Davor Jovanović, poreklom iz Kladova, zajedno sa svojim bendom “Koncert majstori” održaće koncert povodom Dana zaljubljenih.

U nedelju, 14. februara 2016. godine sa početkom u 20 sati Davor se predstavlja svom rodnom mestu sa posebno osmišljenim muzičkim programom.

Nedavno je Davor Jovanović priredio humanitarni koncert za školskog druga iz Kladova Igora Brozbića, koji boluje od progresivnog oblika multipla skleroze.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Na Dan zaljubljenih: Drugi Filozofski teatar u Beogradu (FOTO)

Izvor: Story, 11.Feb.2016

Drugi Filozofski teatar u Beogradu održaće se na Dan zaljubljenih, u nedelju 14. februara, na sceni Raša Plaović Narodnog pozorišta od 20 sati....Foto: Promo..Nakon vrlo uspešnog prvog Filozofskog teatra u Beogradu na kojem je gost bio Franko Bifo Berardi krajem prošle godine, novi gost u Narodnom...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.