KAD MILI ZAMENI CECU DESI SE OVO: Ja i ti ćemo na kraju da završimo...

Izvor: Kurir, 13.Feb.2016, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD MILI ZAMENI CECU DESI SE OVO: Ja i ti ćemo na kraju da završimo...

U šou programu "Pinkove zvezde" došlo je do velike promene. Naime, Svetlana Ceca Ražnatović u narednom periodu neće ocenjivati kandidate.

Na Cecino mesto, došao je njen dugogodišnji saradnik i prijatelj, Aleksandar Milić Mili.

Već nakon nekoliko prvih nastupa takmičara on je bio iskren, za neke i pomalo surov, ali realan. Nije bilo pohvala ukoliko nisu zaslužene, ali isto tako ni kritika ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su kandidati bili bez grešaka.

Odavno je poznato da Milan Kalinić sa Cecom ili raspravlja ili flertuje, donekle se ništa promenilo nije. Milan je bukvalno shvatio zamenu žirija, pa je nastavio sa izjavama nežnosti i sa Milijem. Prvo ga je prozvao pesmom "Mili moj", a od člana žirija dobio je i sledeći odgovor:

"Ja i ti ćemo na "maco" da završimo na kraju..."

Autor: EPK
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.