Ceca Ražnatović otkrila zašto je kupila kuću na Kirpu!

Izvor: Svet plus, 01.Sep.2014, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Ražnatović otkrila zašto je kupila kuću na Kirpu!

Ceca Ražnatović nakon veoma uspešnih koncerata koje je imala u proteklom periodu trenutno odmara na Kipru gde puni baterije za obaveze koje je očekuju u narednom periodu.

Ceca Ražnatović otkrila intresantan detalj iz privatnog života!

Ceca je emisiji Exkluziva otovrila vrata svog doma u Aja Napi i otkrila zašto se baš odlučila da na tom mestu kupi vilu: "Slučajno sam došla ovde sa decom na odmor i svidelo mi se mesto i regija, mirno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je i klima je prijatna", kaže pevačica i dodaje da Veljko i Anastasija ne dolaze više toliko, jer im je dosadilo zato što su godinama išli u školu na Kipru.

Pevačicina vila nije u prometnoj ulici i nalazi se na mirnom mestu u kojoj ima samo četiri kuće, ali je turistima najintresantnija Cecina vila: "Ovde ima još četiri kuće, ali najviše se slika moja", izjavila je pevačica pred kaemrama Exkluziva.

Autor: J.B.

Foto: Screenshot YouTube
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.