Tadićevi odbacuju optužbe iz DS

Izvor: Blic, 29.Okt.2014, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadićevi odbacuju optužbe iz DS

Niko iz Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića nije se bavio finansijama u DS, tako da prozvane za novčana dugovanja iz pisma Borislava Stefanovića i dalje treba tražiti među demokratama, kažu u SDS za “Blic”.

Potpredsednik DS Stefanović zatražio je u pismu šefu stranke Bojanu Pajtiću da pokrene postupak protiv pojedinaca koji su sada u SDS, ali i u samoj DS, za ogromna dugovanja stranke. „Radi se o ljudima koji su i dalje u DS. Reč je o dugovima za izbornu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kampanju iz 2012. Finansije nikada nisu bile u nadležnosti Tadića, već su za to bili zaduženi sekretar stranke i oni koji su zakonski bili ovlašćeni. Niko ko je danas u SDS nije se u DS bavio novcem“, izjavio je za „Blic“ portparol SDS Konstantin Samofalov.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.