Nikolić i Vučić imaju ideju lažne politike!

Izvor: Vesti-online.com, 22.Feb.2017, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nikolić i Vučić imaju ideju lažne politike!"

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić kritikovao je regionalnu politiku koju sadašnja vlast vodi, navodeći da je reč o istoj politici, koja je, kaže, u prošlosti dovela do razarajućih ratova.

Tadić je u pisanoj izjavi medijima takođe istakao da predsednik Tomislav Nikolić i premijer Aleksandar Vučić već pet godina obmanjuju građane Srbije otvarajući fabrike, čija je, kaže, izgradnja dogovorena za vreme bivše vlasti.

Povodom Nikolićeve >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << izjave da su on i Vučić jedna ideja u dva čoveka, Tadić je rekao da je ta ideja zapravo "ideja lažne politike" i da se stabilnošću vlasti hvale oni koji za pet godina raspisuju četvrte izbore.

Lider SDS smatra da je SNS 2012. godine pobedila, ne svojom politikom, već prisvajajući politiku bivše vlasti, protiv koje su se, kaže, borili.

Tadić se osvrnuo i na kampanju koju je SNS vodila u prethodna dva izborna ciklusa, ukazujući da do sada nije doneta nijedna pravosnažna presuda u borbi protiv kriminala i dodaje da su predstojeći izbori ogromna šansa da se građani oslobode takve vlasti i da se spreči da takva ”jedna ideja” uništava Srbiju i narednih pet godina.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.