Nebojša Krstić: Tadić neće podneti ostavku na mesto predsednika DS

Izvor: BKTV News, 03.Sep.2012, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nebojša Krstić: Tadić neće podneti ostavku na mesto predsednika DS

Predsednik Demokratske stranke (DS) Boris Tadić neće podneti ostavku na to mesto, izjavio je njegov najbliži saradnik Nebojša Krstić.
- To je apsolutna laž objavljena u medijima. To je jedna kampanja koja je počela u izbornoj noći i sada ide i ta glasina kako će on dati ostavku. Dakle, neće dati ostavku – rekao je Krstić televiziji B 92 u emisiji “Utisak nedelje”.
Upitan da li će se Tadić kandidovati za predsednika DS-a, Krstić je odgovorio da se “neće kandidovati, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << jer je on predsednik DS-a”.
- DS je tako koncipirana da svaki Glavni odbor ima mogućnost da smeni predsednika stranke. Svaki put kada on izađe, podnese izveštaj i na kraju se glasa. Ako se ne bi izglasao njegov izveštaj, on bi praktično pao, što znači da je predsednik DS-a u stalnoj, latentnoj ostavci – rekao je Krstić.
Zato predsedniku DS-a ne treba izborna skupština stranke da bi ga smenila niti mu treba pojedinac da se javi koga nisam video da bilo šta radi u kampanji i koji sada odjednom nalazi mane Tadiću, rekao je Krstić.
Krstić je ocenio da nije tragedija to što je DS danas u opoziciji, iako, kako je konstatovao, u DS ima onih koji ne prepoznaju kakva je uloga jedne opozicione stranke u demokratskom društvu.
Izvor: B92
Tweet
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.