Poraz borskih rukometašica na startu takmičenja

Izvor: Bor030.net, 11.Sep.2016, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz borskih rukometašica na startu takmičenja

Rukometašiće ŽJRK “Bor-RTB” poražene su u petak od ekipe ŽRK “Izvor Bukovička Banja” iz Arandjelovca rezultatom 37:23 (20:10).

Borske rukometašice na startu Super A lige poražene su od Arandjelovčanki, koje su prošle sezone osvojile ovaj najviši rang rukometaškog takmičenja za žene

Boranke su već na poluvremenu imale ogroman zaostatak od deset golova, što je u drugom delu meča bilo neverovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << dostići. Na kraju utakmice domaćin je slavio rezultatom 37:23, ali iz borskog kluba ne kriju zadovoljstvo zbog borbenosti naše ekipe.

Najučinkovitije u ŽJRK “Bor-RTB” bile su: Milić Bojana i Simonović Sonja sa po pet golova, kao i kapiten ekipe Mihajlović Aleksandra sa postignuta 4 gola.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Težak poraz rukometašica Radničkog na startu Super lige

Izvor: KGsport.info, 12.Sep.2016, 13:25

Rukometašice Radničkog poražene su na startu nove sezone u Super ligi Srbije. Iskusna ekipa Medicinara iz Šapca slavila je u „Jezeru“ sa prilično ubedljivih 36:28 (21:12).. Mlada ekipa Radničkog nije mogla da parira Šapčankama, na čelu sa kapitenom Anom Radović, pa je već na poluvremenu...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.