Izvor: Bor030.net, 01.Jan.2017, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bor u 2017. godinu ušao bez vatrometa i organizovanog dočeka

Opština Bor se pridružila brojnim mestima širom zemlje koja su sredstva planirana za organizovanje dočeka Nove godine preusmerila za druge, humanije, namene.

Dva miliona dinara, koliko je budžetom za 2016. godinu bilo predviđeno za novogodišnju proslavu na trgu, prebačena su u Fond za populacionu politiku.

“Odluku da sredstva namenjena za koncert prebacimo u Budžetski fond za populacionu politiku >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << doneli smo još pre mesec dana. Među prvima. Kontaktirali su nas mnogi bendovi koji su hteli da sviraju za novogošnju noć u Boru, ali smo ostali dosledni da novac iskoristimo u svrhu povećanje nataliteta u našoj opštini”, rekao je novinarima Živorad Petrović predsednik opštine Bor.

Ovim potezom uvećana su sredstva namenjena za vantelesnu oplodnju parova na teritoriji borske opštine.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.