Bojana Barović podržala dojenje beba u javnosti

Izvor: Tracara.com, 25.Avg.2016, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Barović podržala dojenje beba u javnosti

Bojana i Nikola u šetnji sa ćerkicom Leonom (foto: Instagram/bojanabarovic/) Dojenje beba u javnosti oduvek je izazivalo brojne polemike i neretko čujemo mnoge negativne komentare na račun majki koje hrane decu u parkovima i na javnim mestima. Bojana Barović je nedavno i sama postala majka i trenutno se sa suprugom Nikolom Rokvićem nalazi u Los Anđelesu. Majka je sa ćerkicom Leonom krenula u šetnju kada je beba ogladnela, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << te je lepa manekenka nahranila na klupici i poslala poruku podrške svim majkama koje doje decu u javnosti. Jedno veliko da za dojenje u javnosti!!! One big yes for breastfeeding in public!!!!!!! A photo posted by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on Aug 25, 2016 at 7:13am PDT Pored fotografije na kojoj hrani bebu, Bojana je napisala: “Jedno veliko da za dojenje u javnosti”, a ubrzo je dobila i mnoštvo komentara i lajkova onih koji misle poput nje.  

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Bojana Barović ovim gestom podržala sve majke na svetu! FOTO

Izvor: Svet plus, 25.Avg.2016

Manekenka Bojana Barović se nedavno porodila, a fotografijom koju je postavila na svom instagram profilu pružila je podršku svim majkama na svetu...Bojana Barović i Nikola Rokvić su početkom meseca postali roditelji devojčice kojoj su dali ime Leona, a trenutno se srećna porodica nalazi u Americi....

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.