PREUZMITE BESPLATNIH 50 EVRA i trgujte akcijama Ferrari-ja na berzi!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Jan.2017, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREUZMITE BESPLATNIH 50 EVRA i trgujte akcijama Ferrari-ja na berzi!

Osnovan davne 1939. godine, Ferrari je postao sinonim za brzinu i luksuz. Sportski modeli koji izlaze iz italijanske fabrike automobila postali su san mnogih. I dok prodaja automobila raste, prati je i rast vrednosti akcija, koje su u poslednjih godinu dana porasle oko 25%.

FXLider, svim čitaocima Telegrafa, daje besplatnih 50 EVRA za trgovanje cenom akcija Ferrari-ja (takozvani CFD-ovi), na svetskoj berzi, jedinoj berzi >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na kojoj možete da trgujete i kada cene rastu ali i kada cene padaju.

Na gornjem linku možete pogledati pravila i uslove.

Model J50

Foto: pixabay.com

Slaveći svoje poluvekovno prisustvo na japanskom tržištu, ova kompanije je pre petnaestak dana u Tokiju predstavila model J50 - omaž futurizmu, hedonizmu i visokim kolekcionarskim prohtevima. Ponudiće se deset vozila, a pretpostavlja se da će se cena pisati sa sedam brojki.

Na gornjem linku možete pogledati pravila i uslove.

Izlazak na berzu

Foto: pixabay.com

Posle odvajanja od Fiat Chrysler-a u zasebnu kompaniju, crni konj na žutoj pozadini postao je javna kompanija izlaskom na Njujoršku berzu u oktobru 2015. godine, a njena trenutna tržišna kapitalizacija je gotovo 11 milijardi dolara. Ambiciozni plan, tada novog izvršnog direktora, Serđa Markionea bio je da se prikupi 900 miliona dolara. Ferrari je kao nezavisna kompanija uvećao prodaju vozila i, što je važnije, podigao očekivanja o budućim prodajama.

Na gornjem linku možete pogledati pravila i uslove.

Rast prodaje vozila

Foto: pixabay.com

Ponajviše zaslužni za rast prodaje jesu osmocilindrični modeli, od kojih se ističu sportski modeli 488 GTB i 488 Spider, kao i model Ferrari California, svi u cenovnom rasponu od 200.000 do 300.000 američkih dolara. Kompanija se drži svoje poslovne filozofije koja favorizuje luksuz, visoki kvalitet izrade i prosečnu cenu vozila od iznad 190.000 dolara na uštrb uvećanja obrta i snižavanja cena. Zarada po jednoj akciji je u sva četiri poslednja kvartala bila iznad očekivanja, i do 20% više.

Na gornjem linku možete pogledati pravila i uslove.

(Telegraf.rs/ PR)


Pogledaj vesti o: Besplatne akcije

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.