Vesić: Počela rekonstrukcija Autokomande i parka

Izvor: Studio B, 25.Jan.2015, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Počela rekonstrukcija Autokomande i parka

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da je juče počela rekonstrukcija kružnog toka na Autokomandi i da će radovi biti završeni do 11. jula ove godine.

On je, gostujući na televiziji Pink, precizirao da će radovio obavljati u četiri faze, kako bi sve vreme rekonstrukcije mogao da se obavlja saobraćaj, sa određenim ograničenjima.

-Važno je istaći da će posle rekonstrukcije tramvajske šine ići sredinom kolovoza, sve do restorana Franš, kao što će >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << biti slučaj i u obnovljenoj Ulici vojvode Stepe. Takođe ekskluzivno mogu da najavim da će paralelno teći i rekonstrukcija parka koji se naslanja na Autokomandu iz pravca Vojvode Stepe,a za koju je sredstva donirala Naftna industrija Srbije. Ovom značajnom donacijom ćemo svim građanima ovom dela grada omogućiti da imaju uređenu zelenu površinu u svom komšiliku, a svim Beograđanima da budu ponosni na izgled Autokomande posle završetka radova - istakao je gradski menadžer.

On je dodao da će radovi na rekonstrukciji Vojvode Stepe, takođe biti završeni do 11.jula 2015, kada je i predviđeno ugovorom sa izvođačem radova. Vesić je potvrdio da je bilo određenih kašnjenja, ali da je na redovnim sastancima čelnika Grada i predstavnika Agencije za investicije i stanovanje grada Beograda sa izvođačem radova utvrđen novi program izvođenja radova, kojim je precizirano da sve bude gotovo do ranije predviđenog roka.

-Grad Beograd, ako se radovi ne završe do 11. jula ima mogućnost da aktivira takozvane penale - podsetio je Vesić, ali i izrazio očekivanje da do toga neće doći, s obzirom na dosadašnje iskustvo Grada sa kompanijom koja izvodi radove.

Zbog početka rekonstrukcije Autokomande došlo je i do izmena linija javnog gradskog prevoza, a sve informacije građani mogu videti na sajtu Beokom servisa, ili ih dobiti besplatnim pozivom na broj 080 011 0011.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Šminkanje" Autokomande do 11.jula

Izvor: B92, 25.Jan.2015

Radovi na rekonstrukciji kružnog toka na Autokomandi biće završeni do 11. jula, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić...Vesić je televiziji Pink rekao da će se radovi, koji su počeli juče, obavljati u četiri faze, kako bi sve vreme rekonstrukcije odvijao saobraćaj, sa određenim ograničenjima...On...

Nastavak na B92...

Rekonstrukcija Autokomande

Izvor: Danas, 26.Jan.2015, 00:39

Rekonstrukcija kružnog toka na Autokomandi počela je juče i trajaće do 11. jula...Prema rečima Gorana Vesića, gradskog menadžera radovi će trjati u četiri faze, kako bi sve vreme rekonstrukcije mogao da se obavlja saobraćaj...- Posle rekonstrukcije tramvajske šine će ići sredinom kolovoza,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.