Izvor: Studio B, 20.Jul.2011, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reparirane klupe nastale u okviru Belefa 08

Više od 50 betonskih klupa, koje su nastale u okviru projekta Art2SitOn realizovanog u okviru Belefa 08, koje se nalaze na Ušću, Kalemegdanu i pristaništu kod Beton hale reparirane su.

Akciju je realizovao Sekretarijat za privredu u saradnji sa Belef centrom, Odeljenjem za praćenje, koordinaciju i upravljanje projektima „Čvorište", opštinom Stari grad, Kiosk platformom za savremenu umetnost i Kompanijom „Telenor".

Tim Kiosk platforme za savremenu umetnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je 2008. godine pozvao domaće vizuelne umetnike Žanu Poliakov, Aleksandra Denića, Mladena Hrvanovića, Igora Štanglickog i Stefana Ikonića da ponude idejna rešenja za novi gradski nameštaj - klupe koje će biti realizovane u betonu.

Te godine u okviru Belefa postavljeno je više od pedeset klupa na centralne gradske lokacije koje su birane kako po atraktivnosti tako i po konkretnim infrastrukturalnim potrebama. U protekle tri godine klupe iz projekta Art2SitOn postale su prepoznatljiv beogradski ulični nameštaj.

Reparacija klupa urađena je pod pokroviteljstvom Kompanije „Telenor".

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Reparirane betonske klupe na Ušću, Kalemegdanu i pristaništu

Izvor: Blic, 20.Jul.2011

Više od 50 betonskih klupa, koje su nastale u okviru projekta “Art2SitOn” realizovanog u okviru Belefa 2008. koje se nalaze na Ušću, Kalemegdanu i pristaništu kod Beton hale reparirane su...Akciju je realizovao Sekretarijat za privredu u saradnji sa Belef centrom, Odeljenjem za praćenje, koordinaciju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.