PIJANE TRAKE Sveže ofarbana signalizacija ispred Narodne skupštine zbunjuje vozače

Izvor: Blic, 11.Feb.2016, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"PIJANE" TRAKE Sveže ofarbana signalizacija ispred Narodne skupštine zbunjuje vozače

Vozače koji su danas prolazili pored Narodne skupštine zatekao je zbunjujući prizor: sveže ofarbane trake na ulici bile su razmazane, što je neke učesnike u saobraćaju nateralo da skrenu s puta.

Radnici JKP "Beograd put", osim što su izabrali najgori dan za farbanje signalizacije puta u centru Beograda, izgleda kao da se nisu potrudili ni da dovoljno obezbede ofarbane površine.

Tako su vozači, u nedostatku čunjeva koji bi ih upozorili, ceo dan besomučno prelazili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << preko ofarbanih saobraćajnih traka, razmazujući belu farbu preko cele ulice na Trgu Nikole Pašića.

Ipak, najgora "zbrka" bila je ispred Narodne skupštine, gde je razmazana traka usmeravala isprekidanom linijom vozila u levu stranu, te su su neki vozači, zbunjeno skretali.

Na svu sreću, do saobraćajne nezgode nije došlo, ali, ukoliko radnici JKP "Beograd put" uskoro ne isprave grešku, tako nešto je sasvim izvesno.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.