Ekpo-zim: Sve za ljubitelje skijanja na jednom mestu

Izvor: Blic, 25.Nov.2015, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekpo-zim: Sve za ljubitelje skijanja na jednom mestu

Na Beogradskom sajmu sutra počinje 30. međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije "Ekspo zim" na kome će se predstaviti više od 40 izlagača iz Srbije i inostranstva.

Tokom četiri dana na Ekspo zimu predstaviće se uvoznici, proizvođači, distributeri i serviseri zimske sportske i rekreativne opreme, kao i zimski turistički centri i skijališta, turističke agencije, hoteli, odmarališta, proizvođači i distributeri medicinskih preparata za sportiste >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i rekreativce.

Ekspo zim biće održan u hali 4 Beogradskog sajma i trajaće do 29. novembra, a tradicionalno na toj manifestaciji biće organizovana i prodaja, razmena i servisiranje polovne zimske opreme.

Sajam će za posetioce biti otvoren od 10 do 20 sati. Ulaznice koštaju 300 dinara, dok se parking plaća 100 dinara po satu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.