BEOGRADSKE ULICE PUSTE Jutro bez gužvi, izmene na pojedinim tramvajskim linijama

Izvor: Blic, 30.Jul.2016, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRADSKE ULICE PUSTE Jutro bez gužvi, izmene na pojedinim tramvajskim linijama

Vikend na beogradskim ulicama počeo je tiho ovog jutra, nema ni gužvi ni zastoja, tvrde taksisti.

- Čak su i one najfrekventnije ulice prilično puste - kažu iz Beogradskog taksija.

Zbog radova na defektu kanalizacione mreže, na raskrsnici Beogradske ulice i Bulevara kralja Aleksandra (zauzeće desne saobraćne trake od Beogradske ka Bulevaru), koje će izvoditi JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", od danas do 1. avgusta menja se režim saobraćanja tramvaja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Linije 2 i 3 u smeru ka Vukovom spomeniku saobraćaće: Nemanjina - Resavska - Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnim trasama, a u suprotnom smeru pravac se neće menjati. Linija 10 saobraćaće od Slavije do Banjice, sa oznakom 10L, dok se "četrnaestica" u celosti ukida.

Privremeno će biti ukinuta stajališta "Pravni fakultet", u smeru ka Ulici 27. marta, za liniju 10 i "Trg Slavija/Nemanjina" u Ulici Nemanjinoj, u smeru ka Vukovom spomeniku za linije 2 i 3.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.