54. APATINSKE RIBARSKE VEČERI OD 6. DO 9. JULA

Izvor: Radio Dunav, 25.Maj.2017, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

54. APATINSKE RIBARSKE VEČERI OD 6. DO 9. JULA

Na prvom sastanku Organizacionog odbora 54. Apatinskih ribarskih večeri, koji je održan prošle nedelje, utvrđen je tačan termin ove manifestacije i ona će se održati od 6. do 9. jula. Kao i prethodnih godina opština Apatin i Turistička Organizacija organizovaće bogat kulturno-umetnički, sportski i zabavni program koji će upotpuniti nastupi poznatih zvezda domaće muzičke scene.
Prema rečima direktora TO Apatin, Danijela Ajduka i ove godine biće organizovana tradicionala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << takmičenja. -Sa sigurnošću možemo da tvrdimo da će se i ove godine održati takmičenje u pecanju “Zlatna Ribica”, trka čamaca Apatinaca, takmičenje u kuvanju ribljeg paprikaša, bućka i drugo.- potvrdio je Ajduk
Na pitanje ko će od poznatih zvezda posetiti naš gradu u julu, Ajduk je rekao da taj deo programa nije još definisan i da zbog toga neće da izlazi u javnost sa površnim informacija.-Kada dogovori budu konačni, građani će imati priliku da saznaju imena estradnih zvezda, a mi ćemo se potruditi da program bude što bogatiji.- dodaje Danije Ajduk.
FONO Danijel Ajduk

play pause


mute unmute


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.


Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.