Tramp se divi Angeli Merkel

Izvor: N1 televizija, 30.Sep.2016, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp se divi Angeli Merkel

Republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp smatra da je nemačka kancelarka Angela Merkel lider za primer, iako je mesecima ponavljao da je ona "uništila Nemačku" prihvatanjem izbeglica iz Sirije.

Tramp je u izjavi za televiziju En-I-Si-En (NECN) izjavio da misli da je Angela Merkel "zaista veliki svetski lider", ali je dodao da je bio "veoma razočaran" njenim odlukama kada je u pitanju imigrantska politika.

Upitan o tome kojem se stranom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << lideru divi, Tramp je izabrao nemačku kancelarku.

To je redak primer saglasnosti Trampa i njegove rivalke, kandidatkinje Demokrata za predsednika, Hilari Klinton. Kada joj je postavljeno isto pitanje - kojem se stranom lideru divi, Klinton je takođe izabrala Angelu Merkel, pohvalivši je za "vođstvo i nepokolebljivost tokom krize evra i hrabrost pred izazovom izbegličke krize".
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.