Svi su primetili “ko si bre ti” pogled Angele Merkel upućen Ivanki Tramp (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Mar.2017, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi su primetili “ko si bre ti” pogled Angele Merkel upućen Ivanki Tramp (FOTO)

Prva poseta nemačke kancelarke Angele Merkel Americi bila je čudna iz mnogo razloga, uključujući i pojavu Prve ćerke na okruglom stolu, koji je Merkelovu ostavio krajnje zbunjenu.

Mnogi su primetili momenat kad je Merkelova uputila Ivanki začuđujuć pogled "ispod obrva" dok je u isto vreme pokušavala da deluje opušteno i da se smeje i razgovara sa američkim političarima.

Foto: Tanjug/AP
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Ivankina uloga tokom ovog okupljanja političara na visokom nivou zbunila je i iznenadila nemačku kancelark, budući da ona još uvek nema nikakvu zvaničnu ulogu niti zvanje u administraciji svog oca.

Iako je portparol Bele kuće Šon Spajser izjavio kako "veruje da je Ivankina uloga da bude od pomoći i pruža savete vezano za osmaživanje žena i njihovu ulogu, što je posebno interesuje i inspiriše".

Prema pisanju Dejli mejla, Merkelova je bila i više nego iznenađena kada je zatkla svitu Ivanke Tramp jutra uoči njihovog sastanka pred svojom iznajmljenom vilom u Vašingtonu.

Foto: Tanjug/AP

Ono što su tamošnji mediji primetili je i skroman Ivankin izbor odeće, tamno plavu haljinu sa bedžom američke zastane i malim Tifani minđušama.

Budući da su obe jake žene koje su se svaka na svoj način borile u surovom svetu muškaraca, njih dve su ipak imale prijatan razgovor tokom trajanja okruglog stola.

Prema nepotvrđenim informacijama, upravo Ivanka je ta koja je bila zadužena da ugovori sastanak Merkelove i Trampa i organizuje okrugli sto na temu prava radnika.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.